Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-groningen.nl


  Paragnosten in Groningen bieden u inzicht in uw toekomst en relaties.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met paragnost Johannes   Ervaring van Happy met paragnost Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Micha, je bent de Max. Dank je voor alles.




Ervaring van vrouwke met paragnost Micha   Ervaring van vrouwke met paragnost Micha   Ervaring van vrouwke geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F met paragnost Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha, voor mij ben je echt een TOP medium, moeders, supervrouw. Dank je wel voor ALLES lieverd. Uit de diepste vanuit mn hart. Thank you Micha. Happy Girl.




Ervaring van Happy girl met paragnost Micha   Ervaring van Happy girl met paragnost Micha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Haha Sabine je had weer is gelijk. Daar was het cadeau van de man die spijt had. Goed gezien hoor top.




Ervaring van x met paragnost Sabine   Ervaring van x met paragnost Sabine   Ervaring van x geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Lobke begon met een blanco blad en wat ze mij zegde liet mij overdonderd achter. Ze typeerde mijn situatie perfect. Volle vertrouwen over de toekomst. Rustige en lieve dame om mee te praten.




Ervaring van riet met paragnost Lobke   Ervaring van riet met paragnost Lobke   Ervaring van riet geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Dankjewel Jeanet mijn credit was op. In die 11 minuten heb je mij zoveel inzichten weer gegeven en mijn ogen doen open gaan.
Ik kan hier wat mee.
Super bedankt
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem met paragnost Jeannet   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Liesje
  Ervaring met paragnost Liesje
  Hi Liesje,

Super bedankt voor de reading. U bent een kanjer. Fijne Woensdag toegewenst.




Ervaring van B met paragnost Liesje   Ervaring van B met paragnost Liesje   Ervaring van B geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, ik zou graag uren met jou willen praten maar de tijd gaat zo snel. Bedankt om er te zijn voor mij en je eerlijke informatie die je geeft, je hebt me al heel goed geholpen. Groetjes x Rita x.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Gisteren nogeens met je gesproken en je blijft echt 1 van de beste op de lijn. Eigenlijk moet je haar niets vertellen en haar laten praten waardoor alles als een puzzel ineen past. X.




Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M met paragnost Thaiis   Ervaring van M geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Nima bedankt voor uw mooie consult. Super tot snel.




Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem met paragnost Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau wat ben je toch een lieve en fijne man om mee te praten. Maar bovenal wat ben jij een geweldige coach. Je adviezen neem ik graag aan en hiermee kan ik aan mezelf werken en zoals je zegt over een jaar ben jij een heel ander mens. Ik geloof je. En ook omdat ik in mijzelf geloof. Ik weet zeker dat wij nog mooie gesprekken gaan voeren en met wat extra hulp van jou weten we de debielen uit mijn leven. Tnx lieve Beau. Dikke knuffel Jacoba.




Ervaring van Jacoba met paragnost Beau   Ervaring van Jacoba met paragnost Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie u heeft me de laatste tijd meerdere malen gerust gesteld. Af en toe was er ongeduld van mijn kant,maar gelukkig kwam het toch uit. Je verteld altijd de waarheid. U bent echt super goed en ontzettend aardig.




Ervaring van vaste beller met paragnost Marie   Ervaring van vaste beller met paragnost Marie   Ervaring van vaste beller geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van anoniem met paragnost Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.




Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Romyna je zag het juist aankomen. Voorspelling is uitgekomen en uiteraard ben ik superblij. Supergoed van je. Je bent een ster. Dank je wel. Liefs.




Ervaring van anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Dankjewel Han voor jouw heldere antwoorden en inzichten. Je hebt me heel goed geholpen met jouw duidelijkheid. Hopelijk kan ik je snel berichten met positieve berichten.




Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N met paragnost Han   Ervaring van N geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Heel mooi consult gehad van desteny. Door 3 getallen door te geven kwam er veel boven water, mooie boodschappen maar ook waar ik voorzichtig moest zijn en goed opletten.
Dit was een mooie ervaring omdat er spontaan vanalles kwam zonder dat ik er naar had gevraagd. Super bedankt Desteny.




Ervaring van Jolanda met paragnost Desteny   Ervaring van Jolanda met paragnost Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Sissy is een goed zuiver Medium, duidelijk, snel, aardig zegt waar het op staat,voor snel advies.




Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem met paragnost Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Lieve Niamh wat had je het goed gezien plotseling zei je, en ja hoor plotseling was het er. Heel scherp van je. Ik ben ontzettend blij dat dit is uitgekomen en wil je bedanken voor het vertrouwen dat je mij geeft al die tijd. Voel mij altijd rustig als ik jou spreek. Tot gauw weer lieve Niamh.




Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje met paragnost Niamh   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, je hebt het goed gezien.het is gekomen. Je bent super. XOXO.




Ervaring van V met paragnost Sara   Ervaring van V met paragnost Sara   Ervaring van V geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Marya is voor mij een hele grote steun. Ik bel heel vaak over hetzelfde onderwerp en ze blijft me gerust stellen en een voorspelling is ook uitgekomen. Voor de meest verwarrende situaties heeft zij een heldere verklaring. Echt heel fijn om mee te praten ook omdat ze haar gesprekken kort en duidelijk houdt.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Corina
  Ervaring met paragnost Corina
  Lieve Corina, ik heb je inmiddels al twee keer gesproken over een bepaalt persoon beide keren heb je vertelt dat ik de persoon binnen nu en 3 weken zou zien. Nou Corina het is gebeurd, de persoon stond binnen 2 dagen voor mijn deur. Corina ik wil aangeven hoe goed jij de dingen ziet en aanvoelt dankjewel. Ik had je al een hele tijd gemist op de lijn, maar je gaf de reden aan waar het aan lag en je bent er nu gelukkig weer. Je bent een aanrader No Nonsence.
Corina is heel goed in het voorspellen. Haar voorspellingen komen echt uit, nogmaals dank. Anoniempje.




Ervaring van Anomienpje met paragnost Corina   Ervaring van Anomienpje met paragnost Corina   Ervaring van Anomienpje geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Corina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Alles dat Annicka mij heeft mogen doorgeven op het gebied van werk en relaties klopte en dat zonder informatie vooraf. Annicka is sowieso een hele fijne vrouw om mee te praten die zich goed kan verplaatsen in de persoon die haar belt. Als je ergens mee zit, raad ik je aan haar eens te bellen. Zodra de oude deuren gesloten zijn en de nieuwe open zijn gegaan, hoor je het van mij. Nogmaals bedankt. M.




Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Deze vrouw is echt next level. Ik heb er geen woorden voor .




Ervaring van Lies met paragnost Yellow   Ervaring van Lies met paragnost Yellow   Ervaring van Lies geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Superbedankt voor je rake inzichten en voorspellingen. Ja je had gelijk, er is contact geweest. Ik blij en waardeer jouw blijheid voor mij ook enorm. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen tussen mij en F. Tot snel lieverd and keep up the good work. Xx F.




Ervaring van F met paragnost Elena   Ervaring van F met paragnost Elena   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes is een zeer zuiver betrouwbaar vriendelijk en eerlijk medium.Hij geeft mij nu sinds een jaar coaching. Ik sta steeds meer in mijn kracht.Hij heeft mij al met veel zaken en problemen bij gestaan.Johannes is erg empathisch en invoelend. Na een gesprek ben ik een stuk rustiger en gebeuren er altijd wonderlijke dingen.Ik hou hem regelmatig op de hoogte. Hij voelt mij goed aan en resoneert met mij als persoon.




Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste en de Liefste Mevrouw.
Sinds dat ik je gesproken heb, doet het me goed om met jouw in gesprek te komen. Ik raad het iedereen aan, je voelt diep goed aan, stelt me ontzettend gerust, WOW wat bent je SUPER .

Ik geef een tien met een griffel .




Ervaring van Fati met paragnost Desteny   Ervaring van Fati met paragnost Desteny   Ervaring van Fati geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Lieve Romyna, nou hier eindelijk de bevestiging over het contact waar jij zo van overtuigd was. Ja gisteren heeft F mij gecontacteerd wat resulteerde in mijn langste telefoongesprek ooit. Veel gesproken en besproken dus. Ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop nu maar aangezien jij ook zo vaak echt raak zit met jouw voorspellingen, kan ik niet meer dan erop vertrouwen dat het zeker goed gaat komen tussen ons. Enorm bedankt weer en hoop je snel weer even te kunnen spreken. Liefs, F.




Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F met paragnost Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Yesss lieve Sara, ook jij zag het goed. Contact wat voor ieder moment lag heeft gisteren plaatsgevonden. Je omschrijft situaties en personen zo gedetailleerd, echt super gewoon. Nu op naar het verdere verloop maar heb ook alle vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Super bedankt lieverd en tot snel weer. Liefs, F .




Ervaring van F met paragnost Sara   Ervaring van F met paragnost Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Chantal
  Ervaring met paragnost Chantal
  Lieve Chantal, hierbij de beloofde recensie als het uit zou komen wat jij voorspelde. Meneer heeft idd contact gezocht met mij met als resultaat een telefoon gesprek van acht uur. Haha. Ik heb nu alle vertrouwen in alle andere voorspellingen die jij doet. Super bedankt en tot horens weer. Liefs, F .




Ervaring van FF met paragnost Chantal   Ervaring van FF met paragnost Chantal   Ervaring van FF geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie met paragnost Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke, Je hebt me lang geleden iets voorspeld wat is uitgekomen. Chapeau. Nu heb je een volgende gedaan. Ik ben benieuwd. Heel erge dank.




Ervaring van Ikke met paragnost Lineke   Ervaring van Ikke met paragnost Lineke   Ervaring van Ikke geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Super medium. Heldere duidelijke antwoorden. Integer, respectvol en zuiver. Ze zet je ook met haar woorden in je kracht. Ze weet echt veel en doe een belleke naar haar. Ze verdient het en is een schat van een vrouw.




Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem met paragnost MathildaNili   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lili
  Ervaring met paragnost Lili
  Beste Lili,

Ik bel je regelmatig eens op ik wacht eind april af en als het nieuws komt laat ik het je weten, ik ben benieuwd.

Groetjes tot later.
Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge met paragnost Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-groningen.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden